Rüyada oğluyla öpüşmek

Rüyada oğluyla öpüşmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğluyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz.

Rüyada oğlunun kafasının koptuğunu görmek gönül gözünün açılacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkek kardeşinin oğlu olduğunu görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu yıkamak zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu boğazlamak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu araba kullanırken görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu kör görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine inanılır.

Rüyada oğlunu kan içinde görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu öldüğünü duymak hasta ise daha kötüye gideceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments