Rüyada ok görmek

Rüyada ok görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, önemli atılımlar yapacağına, maddi kriz yaşanacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ok gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Rüyada kuran okuyan kadınları görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş amca oğlunu görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ok yılanı görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada hocaya dua okutmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun kavga ettiğini görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu uçarken görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalettir.

Rüyada oğlunu evleniyor görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu kör görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments