Rüyada atama olmak

Rüyada atama olmak işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, bereketli bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada atama olmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir yapı içindesiniz.

Rüyada ataç görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine işarettir.

Rüyada iki kişi ata binmek yatırımlarının kar getireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada ata binmiş insanlar görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada atatürkule dans etmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Rüyada memurluğa atanmak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, işlerin çok iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağız ata binmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda ata binmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, maddi zararını karşılayacağına inanılır.

Rüyada atatürkü ölürken görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments