Rüyada ölen bir kimse görmek

Rüyada ölen bir kimse görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, işlerinin ağırlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen bir kimse gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi işleri için sizin desteğinizi isteyebilirler.

Rüyada yaşlı kimse görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan tutan kimseyi görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin yaralandığını görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet eder.

Rüyada ölen bir kimseyi öpmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulur.

Rüyada kimsesiz bebeğe bakmak maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kimseden hediye almak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin hasta olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments