Rüyada olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek

Rüyada olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada olmasını istediğin bir şeyin olduğunu gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Rüyada sevgiliden bir şey istemek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına inanılır.

Rüyada istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bir şey istediğini görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına alamet eder.

Rüyada istediğimiz şeyi görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalettir.

Rüyada ölüden bir şey istemek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ilim irfan sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada komşudan bir şey istemek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, başarılarının devamının geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe

Ben yatmadan önce yasin okumuştum ve dilek dinlemiştim dileyim gördüm ne demek acaba

İsimsiz

Normald bir yerden para gelecek bir mektub ile yani istediğim bir şey ve o mektub büyük bir kutuda geliyor annem getiriyor anlamı nedir