Rüyada ölmek üzere olan balık görmek

Rüyada ölmek üzere olan balık görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, olaylı günler geçireceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmek üzere olan balık gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere direk olarak karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Rüyada köpek balığı öldürmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balığı öldürmeye çalışmak anlaşmazlıklara düşeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada köpek balığını öldürmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine inanılır.

Rüyada süs balığın öldüğünü görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada akvaryumda balık öldüğünü görmek iş hayatında zarar edileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek balığını öldürdüğünü görmek kem gözlere geleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işarettir.

Rüyada yunus balığını öldürmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fok balığı öldürmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
8 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ceren

Rüyamda benim turuncu bi süs balığım var ve birisi akvaryumu alıyo ve şimdi görür gibi bişey diyo akvaryum boş balığı da buzdolabının önüne atıyo ama balık ölmüyo buzdolabından balığın ağzına doğru su akıyo ama baya su akıyo bide rüyamda benim iki kardeşim vardı tam hatırlamıyorum ama kız olanı yanımda görüyorum bı an ve yanında sevgilisi var abla sen napıyosun burda diyodu galiba saklaniyodum

Gözde

Rüyamda bir şişenin içinde beyaz çok güzel up uzun kurumları olan bir balık vardı elimde tutuyordum. Şişenin içinde ölmekteydi onu hayatta tutmak için uğraşıyordum.

Şevval

Rüyamda balık yerde ölmek üzere üzerine su atıyorum işe yaramıyor. Kurtarmak için maşrapaya su koyuyorum balığı içine atıyorum ama balık bir anda arı oluyor. Arının boyu büyük

Meryem

Rüyamda turuncu renkte bi akvaryum balığım var. Bayağı büyük bi balık akvaryum balığına göre. Ben onu besliyorum ama ailem evde evcil hayvan istemiyor balık dahi olsa istemiyoruz diyolar. Gece kar yağıyor annem oksijen alsın diye dısarı koymuş ama hayvanın soğuktan suyunun üstü buz tutmus. Parmağımla buzu kırıyorum hafif yan dönmüs ama halen daha yasıyor. Anneme kızıyorum sonra çeşmeden ılık su açıp akvaryuma ılık su ekliyorum belki yasatabilirim diye. Böyle bi rüyaydı yorumlarsanız sevinirim