Rüyada ateş ve su görmek

Rüyada ateş ve su görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ateş ve su gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkarsınız.

Rüyada ateşte kaynayan su görmek başarılarının bir ömür süreceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine inanılır.

Rüyada ateşte su kaynatmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına yorulur.

Rüyada suyla ateş söndürmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, edilen duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kor ateşe su dökmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşli su görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde ateş görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, çıkmaza düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateş su dökmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Lina

Ruyada da bi kopurdeydim sonra uzaktan kaynayan bi ateş geliyordu denize atladım gelen o eteş suya karışacağını biliyordum ateş su ile karıştı