Rüyada ölmüş cesetler görmek

Rüyada ölmüş cesetler görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş cesetler gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada cesedi gömmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yanmış insan cesedi görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi cesedi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin cesedini görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına rivayet eder.

Rüyada cesetin yakıldığını görmek makbul olmayan işler yapacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş insan cesedi görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada cesetler görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments