Rüyada atkı almak

Rüyada atkı almak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, çok kötü günler yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına delalettir.

Rüyada atkı almak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Rüyada yeşil atkı görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi atkı görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada beyaz atkı bere görmek makama ve rızka sahip olacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada atkı hediye etmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı atkı takmak kederinin dağılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada mor atkı görmek yeni bir iş bulacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine delalet eder.

Rüyada siyah atkı takmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek atkısı görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments