Rüyada ölülerin elini öpmek

Rüyada ölülerin elini öpmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada ölülerin elini öpmek gördüyseniz:

  • Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir.

Rüyada ölü birini elini öpmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü el öpmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, insanlara yol göstereceğine inanılır.

Rüyada ölünün elinin öpmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada ölüyle konuşmak elini öpmek kısmetlerin azalacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada ölünün elini öpmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına alamet eder.

Rüyada ölü elini öpmek derin bir nefes alacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments