Rüyada ölümünün yaklaştığını görmek

Rüyada ölümünün yaklaştığını görmek maddi gücünün eksileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, allah’a dua edeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölümünün yaklaştığını gördüyseniz:

  • Fazla bonkör olmanız size bazı açılardan kaybettirebilir.

Rüyada babanın ölümünü görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşin ölümünü duymak kendini her konuda geliştireceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğun ölümünü görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ölümünü duymak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının ölümünü duymak eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalettir.

Rüyada trafik kazasında ölüm görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği birinin ölüm haberini almak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakının ölüm haberini almak ticaret hayatına atılacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments