Rüyada ömrünün uzadığını görmek

Rüyada ömrünün uzadığını görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine işaret eder.

Rüyada ömrünün uzadığını gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada dilin uzadığını görmek mutsuz ve üzgün olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının saçının uzadığını görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına alamet eder.

Rüyada erkeklik organının uzadığını görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işarettir.

Rüyada kaşı uzamak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıl uzadığını görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalet etmektedir.

Rüyada boyunun uzadığını görmek doğru karar veremeyeceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments