Rüyada ordu görmek

Rüyada ordu görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına yorulur.

Rüyada ordu gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada ordu kurmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına rivayet eder.

Rüyada orduya katılmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker ordusu görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada ordudan kaçmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada ordu asker görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil ordusu görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ordu asker görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada ordu evi görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments