Rüyada padişahla öpüşmek

Rüyada padişahla öpüşmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada padişahla öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle kendi kendilerini sabote edebilirler.

Rüyada padişahı korumak allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş padişah görmek kendisini mutsuz edeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Rüyada padişah görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atlı padişah görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada padişahla evli olmak eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada padişahtan hediye almak işten güçten elini eteğini çekeceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişahın oğlu olmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada padişah kılıcı görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments