Rüyada parmağını ısırmak

Rüyada parmağını ısırmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, işsiz kalmaya, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işarettir.

Rüyada parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeleri sevdiğiniz bir kişiyle kutlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada birinin parmağını ısırmak ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağını ısırmak helal ekmek yiyeceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalettir.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağını yılan ısırmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments