Rüyada parmakları kopmuş görmek

Rüyada parmakları kopmuş görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parmakları kopmuş gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada eski eşin parmağında yüzük görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, mutlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak atıldığını görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakta altın yüzük görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağı emmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Rüyada parmağa kına yakmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına alamet eder.

Rüyada parmakları kopmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklarında altın yüzük görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına işarettir.

Rüyada serçe parmağını görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments