Rüyada patronla öpüşmek

Rüyada patronla öpüşmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, geçim derdi yaşayacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sonunda mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronla öpüşmek gördüyseniz:

  • Gereken gayreti gösterebilmeniz durumunda istediğiniz çözümlere ulaşabilirsiniz.

Rüyada işyerinde patronu görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada patronunu hasta görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada patronla kucaklaşmak hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada patronla konuşmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalet eder.

Rüyada patron öpmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına işaret eder.

Rüyada patronu tarafından öpülmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, düşmanlarını alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patron eşi görmek allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada patronla dans etmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments