Rüyada pencerede perde görmek

Rüyada pencerede perde görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, ekmeğine leke süreceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalettir.

Rüyada pencerede perde gördüyseniz:

  • Amatör görünmenizi engelleyecek tüm bilgileri elde etmeye çalışmalısınız.

Rüyada pencerede beyaz perde görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencerenin perdesini açmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere perde görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine rivayet eder.

Rüyada perdeli pencere görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada pencere perdesi görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada pencereye perde takmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına rivayet eder.

Rüyada perdesiz pencere görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada pencere ve perde görmek allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments