Rüyada pencereyi açık görmek

Rüyada pencereyi açık görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencereyi açık gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

Rüyada pencere açık görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık pencereden bakmak asık yüzlerin güleceğine, istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada pencereleri açık görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık pencereyi kapatmak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencerenin açık olduğunu görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık pencere kapatmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada açık pencereleri kapatmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments