Rüyada perde almak

Rüyada perde almak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına işarettir.

Rüyada perde almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi sömürme eğilimi yüksek olabilir.

Rüyada evin perdesini görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada renkli tül perde görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil perde takmak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanık perde görmek giden birinin geri döneceğine, vefalı bir insan olacağına işarettir.

Rüyada yeni beyaz perde görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada krem rengi perde görmek işini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada çok güzel perde görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada desenli perde görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, rahat şekilde geçineceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments