Rüyada ayak kesilmesini görmek

Rüyada ayak kesilmesini görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına tabir olunur.

Rüyada ayak kesilmesini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinmemelisiniz.

Rüyada ayağını kesildiğini görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulur.

Rüyada babasının ayağının kesildiğini görmek büyük maddi kayıp verileceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalet eder.

Rüyada ayağın kesilmesini görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek istediği makama geleceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarının kesildiğini görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağın kesildiğini görmek umutların biteceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments