Rüyada saatini görmek

Rüyada saatini görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, engellerden kurtulacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada saatini gördüyseniz:

  • Şimdilik ortada gözle görülür, elle tutulur bir şey olmamasına rağmen sadece sizde ümit uyandıran, geleceğe güvenerek bakmanıza sebep olabilecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada otobüs saatini kaçırmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına delalettir.

Rüyada saatlerin geri alındığını görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat takmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada pırlanta saat görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kol saati takmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine yorulur.

Rüyada saat yapmak durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar saat hediye almak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, rakipleri mağlup edeceğine rivayet eder.

Rüyada kolunda beyaz saat görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments