Rüyada sarhoşlar görmek

Rüyada sarhoşlar görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, borcunun kalmayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada sarhoşlar gördüyseniz:

  • Gene yapmanız olan kısa yolculuklar da sizin için yararlı olacaklardır.

Rüyada müdürünü sarhoş görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dayıyı sarhoş görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş biriyle kavga etmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının sarhoş olduğunu görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini sarhoş görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada viski içip sarhoş olmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş kadın görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş eş görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments