Rüyada sarılarak öpmek

Rüyada sarılarak öpmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, gelişeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, her geçen gün sorunların artacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarılarak öpmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmek için çok çalışmanız gerekiyor.

Rüyada sarılmak el öpmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına yorulur.

Rüyada oğluna sarılıp öpmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye sarılıp öpmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen anneye sarılıp öpmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birine sarılmak öpmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birine sarılıp öpmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret eder.

Rüyada ölen babaya sarılıp öpmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments