Rüyada savaş görmek

Rüyada savaş görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada savaş gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilmek veya hayallerinizi gerçekleştirebilmek için başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Rüyada savaşın içinde kalmak hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada şeytanla savaştığını görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşta yanmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, kendi geleceğine yorulur.

Rüyada silahla savaştığını görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşta insan öldürmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahlı savaş görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada savaşa katıldığını görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaşa hazırlanmak sevilen bir dostun geleceğine, yeni işlere atılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments