Rüyada savaşı görmek

Rüyada savaşı görmek çok iyi şeylere, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işarettir.

Rüyada savaşı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikir değiştirmesi nedeniyle planlarınızı veya hayallerinizi sonlandırmanız gerekmiyor.

Rüyada savaş baltası görmek onlar tarafından çok sevileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına alamet eder.

Rüyada savaşı kazanmak kişinin geçiminin zorlaşacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su savaşı yapmak girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaş uçağı düşürmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı savaş görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada kendini çanakkale savaşında görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaşı kaybetmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalettir.

Rüyada nükleer savaş görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments