Rüyada savaşta görmek

Rüyada savaşta görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşta gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk da söz konusu olabilir.

Rüyada askerde savaştığını görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada nükleer savaş görmek yüzünü güldüreceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada asker olup savaşa gitmek genç kimselere eğitim vereceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet eder.

Rüyada uçakların savaştığını görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulur.

Rüyada savaşı izlemek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaştan korkmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaşta birinin öldüğünü görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada savaş uçağının düştüğünü görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments