Rüyada semayı görmek

Rüyada semayı görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, allah’ın yolundan gideceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, isabetli adımlar atacağına, işlerinizin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada semayı gördüyseniz:

  • Gereksiz engellere takılmamaya bakın.

Rüyada sema ayini görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada semaya uçmak yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret eder.

Rüyada semaya çıkmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, maneviyata yöneleceğine yorulur.

Rüyada sema görmek çarelere kavuşacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada semada namaz kılmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada semaya bakmak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada semaya yükselmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sema ettiğini görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments