Rüyada şemsiye ve yağmur görmek

Rüyada şemsiye ve yağmur görmek günahların da affolacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada şemsiye ve yağmur gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalettir.

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine delalettir.

Rüyada yağmur şemsiye görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada yağmura şemsiye tutmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine alamet etmektedir.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments