Rüyada sevdiğin arkadaşı görmek

Rüyada sevdiğin arkadaşı görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin arkadaşı gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin arkadaşla kavga etmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının sevdiğini görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla küsmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla kavga etmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini arkadaşınla görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulur.

Rüyada sevdiği bir arkadaşını görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğiniz bir arkadaşınızı görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir arkadaşını görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments