Rüyada sevdiğin kişiyi öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi öpmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, tüm dileklerin tutacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, borcunu ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Tüm olumsuzluklara rağmen kurmak istediğiniz iş birliklerinin ya da ilişkilerin önünde hiçbir şey duramayacağa benziyor.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi öpmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiye öpmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyi öpmek bir ömür olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments