Rüyada sevdiğinin elini tutmak

Rüyada sevdiğinin elini tutmak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Kendiniz alkol kullanmasanız bile alkol ya da diğer maddeleri kullanan kimselerden gelebilecek olan zararlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğin birinin elini tutmak hedeflere ulaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini elini tutmak ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tutmak yaptığı her işle adından söz ettireceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin elini tutmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin elini tutmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, yatırımlarının kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak günahkâr olacağına, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments