Rüyada sevgilini asker olarak görmek

Rüyada sevgilini asker olarak görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada sevgilini asker olarak gördüyseniz:

  • Bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sevgilini askere göndermek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi asker görmek arif kimselerden sayılacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulur.

Rüyada askerdeki eski sevgiliyi görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini asker görmek planların boşa gideceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisini askere göndermek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerdeki sevgiliyi görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments