Rüyada sevgilinin yüzüne bakmamak

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmamak tartışmalı durumların sona ereceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya meslektaşlarınızla geçireceğiniz zaman özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yüz yüze konuşmak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments