Rüyada sevgilisini öpmek

Rüyada sevgilisini öpmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, muradın olacağına, büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini öpmek gördüyseniz:

  • İşte o zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek rahat bir hayata kavuşacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek zorlukların bir anda biteceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments