Rüyada sevmediği biriyle öpüşmek

Rüyada sevmediği biriyle öpüşmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, hayatının da zorlaşacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediği biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Rüyada sevmediğin bir erkekle evlendiğini görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin yemeği yemek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet eder.

Rüyada sezeryan izi görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine alamet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle arkadaş olmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğim biriyle kavga etmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada seyyid abdulbakiyi görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, kısmetin kapanacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin birini yanında görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments