Rüyada sigara içenler görmek

Rüyada sigara içenler görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalet eder.

Rüyada sigara içenler gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi uygulamaktan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin sigara içtiğini görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada içmeyen birinin sigara içtiğini görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, borcunun da hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada bebeğin sigara içtiğini görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada annemi sigara içerken görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kul hakkına girmeyeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments