Rüyada silahı eline almak

Rüyada silahı eline almak rütbe alacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada silahı eline almak gördüyseniz:

  • Olumlu veya olumsuz kararınızı hemen vermeyin.

Rüyada elinde silah olmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada eli silahlı birinden kaçmak rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun elinde silah görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada eline silah almak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada silahı başkasının elinde görmek sağlık ve şifa bulacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada eşinin elinde silah görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin elinde silah görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments