Rüyada silahla başkasının vurulduğunu görmek

Rüyada silahla başkasının vurulduğunu görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, feraha ermeye işaret eder.

Rüyada silahla başkasının vurulduğunu gördüyseniz:

  • Cesaretli davranmanız durumunda ödüller geliyor.

Rüyada silahla elden vurulmak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına yorulur.

Rüyada birinin silahla vurulduğunu görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin silahla vurulduğunu görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, daha isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanın silahla vurulduğunu görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak hatalarını fark edeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments