Rüyada silahtan kaçmak

Rüyada silahtan kaçmak bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, borçlarının çoğalacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahtan kaçmak gördüyseniz:

  • Yeterince dinlenememiş olmak sizi zorlayabilir.

Rüyada silahlı birinden kaçmak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize delalet etmektedir.

Rüyada silahlı kişilerden kaçmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada eli silahlı birinden kaçmak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak dünya malı edineceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlardan kaçmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işarettir.

Rüyada silahla kaçmak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı saldırıdan kaçmak daha kötü günler yaşayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments