Rüyada sinemada olmak

Rüyada sinemada olmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sevilen bir kişi olunacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sinemada olmak gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada erkek sinema sanatçısı görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada sinema bilet görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sinema salonunda olmak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sinema oyuncusu görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinle sinemaya gitmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, ele geçen parada artış olacağına rivayet eder.

Rüyada sinema salonu görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada sinema sanatçı görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, yeni kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sinema gitmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments