Rüyada siyah kalem görmek

Rüyada siyah kalem görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına alamet eder.

Rüyada siyah kalem gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimselerden kötü muamele görebilir,iş konusunda tersliklerle karşılaşabilirsiniz.Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada siyah göz kalemi almak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalet eder.

Rüyada siyah dolma kalem görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada siyah kalem sürmek stresten uzaklaşılacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işaret eder.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kalem almak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments