Rüyada siyah renk görmek

Rüyada siyah renk görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, ailenin büyüyeceğine, müjdeli haberler alınacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah renk gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Rüyada siyah renk köpek görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah renkte kar görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah renk araba görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine inanılır.

Rüyada siyah renkte inek görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah renkli at görmek hayra ve esenliğe, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah renk fare görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah renkte dövme görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments