Rüyada su bardağı görmek

Rüyada su bardağı görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su bardağı gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizi sürdürebilmek için fazla gayret ettiğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada kirli bardaktan su içmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada birinin bardağından su içmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına alamet eder.

Rüyada bardak bardak su içtiğini görmek konforunun artacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bardakla su içmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardakta bulanık su görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada bir bardak su içtiğini görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardak bardak su içmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada su bardağı kırmak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments