Rüyada su taşımak

Rüyada su taşımak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, her gün daha fazla dolacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada su taşımak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler sizi şaşırtabilir.

Rüyada şişede su taşımak uğranılan zararın paylaşılacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına işarettir.

Rüyada yangına su taşımak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden su taşımak rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizden su taşımak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada güğümle su taşımak allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulur.

Rüyada ölüye su taşımak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına işaret eder.

Rüyada kuyudan su taşımak hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kovalarla su taşımak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments