Rüyada su temiz su görmek

Rüyada su temiz su görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, gelişim içine gireceğine, fakirlikten kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, tabiri caizse can bulacağına delalettir.

Rüyada su temiz su gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işleriniz yolunda gitmeye başlayabilir.

Rüyada temiz su doldurmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyoda temiz su görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz berrak su görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak temiz su görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret eder.

Rüyada temiz su içtiğini görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz su içinde yürümek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına rivayet eder.

Rüyada temiz suya idrar yapmak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nuran

Kızımın tuvalet yan duvarından su akıyordu evde yabancı erkek çocuğu vardı