Rüyada su üzerinde atlamak

Rüyada su üzerinde atlamak nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada su üzerinde atlamak gördüyseniz:

  • Ucu açık kalmış konuları tamamlamak için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada uçurumdan suya atlamak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya atlamak harcama gücünün artacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına inanılır.

Rüyada tepeden suya atlamak maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kirli suya atlamak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına tabir olunur.

Rüyada su kuyusuna atlamak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine delalettir.

Rüyada temiz suya atlamak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada suya atlamak yüzmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalet eder.

Rüyada suya yüksekten atlamak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments