Rüyada suda başkasının boğulduğunu görmek

Rüyada suda başkasının boğulduğunu görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada suda başkasının boğulduğunu gördüyseniz:

  • Ne kadar az girişimci veya müdahaleci olursanız o kadar rahat edersiniz.

Rüyada ineğin suda boğulduğunu görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulmuş birini görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin suda boğulduğunu görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına delalettir.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık suda boğulmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak yıkılacağına, üzüleceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada suda boğulan görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments