Rüyada sulardan geçmek

Rüyada sulardan geçmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, refah düzeyinin artacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada sulardan geçmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada arabayla suyun içinden geçmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada derin sulardan geçmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, sağlığın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada suyun altından geçmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sel suyundan geçmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek sorunların biteceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada su üstünden geçmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments