Rüyada süreleri görmek

Rüyada süreleri görmek kafa dağıtacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, bereket ve zenginlik olacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşama isteğinin artacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada süreleri gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Rüyada birini araba sürerken görmek umutlarının çoğalacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada mülk süresini okumak başkasının hakkına göz dikileceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba süren kadın görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada kırmızı ruj süren kadın görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi araba sürerken görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nun süresini görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada uzun süre uçmak zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada süreyya yıldızı görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments